Essentiële oliën

 

Een advies gaat verder dan alleen eten. Wist je dat ook jou emotionele gesteldheid en slaap invloed hebben op wat en hoeveel je eet?

Om die reden ben ik ook begonnen met het gebruik van essentiële olie. Eerst alleen voor mijzelf. Ik ben ook echt iemand die eerst moet zien en dan pas gaat geloven. Eerlijk is eerlijk, ik ben echt verbaast. WAUW. Dat zo iets kleins zo bijzonder kan zijn en zo veel voor iemand kan betekenen. Dat is dan ook één van de redenen dat ik het jullie niet wil onthouden. Ook mijn natuur om te delen heeft hier invloed op. Want ik hou van delen! En waarom zou je geluk alleen voor jezelf houden. Dat kan ik echt niet hoor.

Zo heb ik de olie zelf gebruikt om praktische redenen. Een wrat onder mijn voet. Voetschimmel. En ook gewoon heerlijk in mijn water als smaakmaker. Oor ontsteking, hoofdpijn of jeukende muggenbultjes. Er is zo veel mogelijk met de oliën.

Later ben ik de olie ook gaan gebruiken op emotioneel vlak. Ik sta nu weer met 2 benen op de grond. Kan drukke dagen en mensen die mijn energie “vreten” veel beter hebben. Als ik het zo mag noemen. Soms heb je situaties waarvan je weet dat je energie daarna op is. Ik ga niet vertellen dat dat nooit meer gebeurt, maar zeker wel een stuk minder.

Heb ik wat meer energie nodig. Pak ik een heerlijke citrus geur. Bij hoofdpijn komt er geen pijnstiller meer uit een doosje, maar een rollertje met pepermuntolie die verdunt is met kokosolie (zodat het uit te smeren is). Zo zijn er maar een paar kleine voorbeelden wat je allemaal met de olie kan doen.

Benieuwd? Volg dan één van de workshops. Hierin leg ik uit wat voor product het precies is, waar het vandaan komt en wat je er mee zou kunnen doen. Uiteraard hoor ruiken, proeven en voelen ook bij de workshop.

Naast alleen de basisworkshop is het volgen van een workshop met het maken van beauty producten ook mogelijk. Denk hierbij aan een heerlijke bodyscrub, hand verzorging, make-up reiniger of een dagcrème.

Kortom kom zelf ervaren!

De basisworkshop zonder het maken van een product is gratis. (je ontvangt dan alleen informatie)
De workshop inclusief een product maken kan met een Voucher van Social Deal, met een kadobon of  tegen betaling van de producten worden gevolgd.

Voor data en opgave klik hier.