Geen categorie

Voorkom griep!

De griepbom! Mijn grootste vriend op dit moment. Het is de tijd van het jaar om je immuniteit te verbeteren en de grote ziektekiemen te doden als ze je te pakken krijgen. Een van de beste ondersteuning van de essentiële oliewereld is de “griepbom”. Wat is het precies?

Voorkom griep en verkoudheid. Ondersteunt ook je immuunsysteem.

Het is een mengsel van oliën die je met een veggie-capsule kunt innemen. Eenmaal bereid in de capsule neem je het in met water en laat het dan zijn werk doen. Binnen een half uur voel je verschil!

De eerste olie in de “griepbom” is wierook, de koning van de oliën. De Engelse benaming van deze koning is Frankincense. Het is een warme en kruidige olie die wordt gebruikt om een gezonde cellulaire functie en immuniteit te ondersteunen.

Citroenolie bevat veel reinigende en zuiverende eigenschappen wanneer het op de huid wordt gebruikt, maar het kan ook zeer nuttig zijn als het wordt ingenomen. Het kan worden gebruikt tijdens de seizoensgebonden veranderingen bij ademhaling ondersteuning. Daarnaast kan citroenolie ook worden ingenomen om het lichaam op natuurlijke wijze te reinigen. Reinig het lichaam van binnenuit!

Ook een krachtige reinigingsolie is oregano, de derde olie in een “griepbom”. Ingenomen, kan essentiële olie van Oregano worden gebruikt ter ondersteuning van het spijsverterings-, ademhalings- en immuunsysteem. Oregano staat bekend om zijn krachtige antioxidanten, die afkomstig zijn van carvacrol en thymol, de primaire chemische componenten. Carvacrol is een reinigende component terwijl thymol stimulerend werkt. Vanwege de fenolen in oregano wordt het aangeraden om die tien dagen niet meer in te nemen. Bij herhaling van de bom, ga je dus door met 4 oliën in plaats van 5.

En als we het hebben over ons immuunsysteem kan deze olie niet ontbreken! Met een mix van kruidnagel, twee soorten kaneelolie, wilde sinaasappel, eucalyptus en Rozemarijn, hebben we het natuurlijk over de On Guard. Energiek en opwekkend is slechts één voordeel. On Guard wordt gebruikt ter ondersteuning van een gezonde immuun- en ademhalingsfunctie (evenals de natuurlijke antioxidant afweer van het lichaam). Of alleen of in een griepbom deze olie is een must op uw verlanglijstje!

Een olie waar veel mensen bekend mee zijn is met Melaleuca (ook bekend als Tea Tree-olie). Hoewel vaak geassocieerd met haarverzorging, is deze olie op zoveel meer manieren van invloed, met 92 verschillende samenstellingen zijn de mogelijkheden enorm. Het staat bekend om zijn reinigende en verjongende werking op de huid, het bevordert een gezonde immuun functie wanneer het wordt ingenomen.

Deze oliën vermengden zich in een capsule en een krachtig gevecht tegen de ziektekiemen kunnen beginnen! Ondersteuning die de vuile dingen bestrijdt en de immuniteit verhoogt, is precies wat je dit seizoen nodig hebt. Heb je alles wat je nodig hebt voor jou griepbom?

Nee???? Laten we praten! Neem contact op en ik help je met al je ingrediënten zodat je klaar bent om te vechten!

*** Niet alle etherische oliën zijn aan te raden voor intern gebruik. Zorg ervoor dat uw oliën CPTG-oliën zijn en zijn gelabeld met een supplement facts label voor intern gebruik. ***

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s